Ads GA Leaderhead

Video Viral Hantu Kanak-Kanak Menjelma Dalam Kereta Api

Video Viral Penumpang Kereta Api Diganggu Hantu Kanak-Kanak

Serius, seram giler bila tiba-tiba muncul di depan kita hantu yang menyeringai dan mengerikan! Apatah lagi kalau tempat tersebut tempat terbuka tempat yang kita tak pernah sangka akan ternampak kelibat hantu. Kehadiran makhluk mistik pasti membuatkan bulu roma naik menegak!

Kelibat Hantu Mirip Kanak-Kanak Perempuan

Macam kes yang berlaku kat Brazil, penumpang kereta api ketakutan apabila melihat kelibat hantu seorang kanak-kanak perempuan yang menyeramkan muncul secara tiba-tiba!

Video viral penumpang kereta api diganggu hantu kanak-kanak, kelibat hantu, hantu menyerupai kanak-kanak perempuan, hantu takutkan anak-anak, gurauan prank hantu, hantu dan ibu hamil mengandung, hantu makhluk mistik ganggu anak, kena kejar hantu, lari dikejar hantu, anak nampak hantu, gambar hantu di stesen kereta api, petanda seram sebelum hantu muncul, tanda-tanda ada hantu

Gambar Hantu Di Stesen Kereta Api

Video viral berdurasi selama 7 minit itu dimuat naik ke laman sosial, Youtube pada 19 April 2015. Rakaman hantu kanak-kanak itu menjadi viral dengan lebih 33,600 tontonan.

Petanda Seram Sebelum Hantu Muncul

Menerusi rakaman video viral tersebut, kelihatan penumpang gelisah apabila melihat lampu kereta api tersebut berkelip-kelip secara tidak menentu. Beberapa minit kemudian, lampu kereta api tersebut padam serta-merta dan apabila lampu kembali menyala, penampakan kelibat seorang kanak-kanak perempuan yang menyeramkan. Terkejut melihat kelibat hantu tersebut, penumpang berusaha lari menyelamatkan diri dengan membuka pintu. Namun tidak berjaya apabila hantu kanak-kanak tersebut mula menjerit sekuat hati.

Video viral penumpang kereta api diganggu hantu kanak-kanak, kelibat hantu, hantu menyerupai kanak-kanak perempuan, hantu takutkan anak-anak, gurauan prank hantu, hantu dan ibu hamil mengandung, hantu makhluk mistik ganggu anak, kena kejar hantu, lari dikejar hantu, anak nampak hantu, gambar hantu di stesen kereta api, petanda seram sebelum hantu muncul, tanda-tanda ada hantu
Aktiviti paranormal dalam kereta api

Selepas beberapa saat kemudian, kesemua penumpang lari bertempiaran menyelamatkan diri sejurus pintu kereta api dibuka namun masih dikejar oleh hantu kanak-kanak tersebut. Wokeh, masuk scene ni dah nampak macam tak realistik! Rupa-rupanya, video rakaman hantu tersebut hanyalah gurauan ‘prank’ sahaja.

Video viral penumpang kereta api diganggu hantu kanak-kanak, kelibat hantu, hantu menyerupai kanak-kanak perempuan, hantu takutkan anak-anak, gurauan prank hantu, hantu dan ibu hamil mengandung, hantu makhluk mistik ganggu anak, kena kejar hantu, lari dikejar hantu, anak nampak hantu, gambar hantu di stesen kereta api, petanda seram sebelum hantu muncul, tanda-tanda ada hantu
Hantu kanak-kanak yang cantik di touch up make up

Suspens kan??? Ingatkan betul-betul ada hantu. Penumpang pun bertempiaran lari bila tengok hantu dalam train. Dengan usikan lampu yang kelip-kelip. Sampai ada yang sembunyi bawah kerusi train, gara-gara ketakutan. Bahaya kalau prank hantu ni terkena kat ibu hamil, lagi-lagi wanita sarat mengandung tu. Tak pasal-pasal beranak kat situ. Kalau budak-budak pulak, boleh mimpi ngeri malam-malam.

Nak tengok video hantu kanak-kanak yang menghantui stesen kereta api bawah tanah Brazil? Jom tonton kat sini: Video Hantu Dalam Train

6 comments:

  1. Ingatkan betul..hihihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn syaa pun hampir tertipu
      rupanya prank hantu je

      Delete
  2. Salam singgah tengok citer hantu hihii.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam tuan khir
      selamat menonton hantu kanak-kanak yg konon-kononnya seram

      Delete
  3. Replies
    1. lawak hoooo
      ingatkan benar2 hantu muncul

      Delete