Ads GA Leaderhead

17 Ayat Pickup Line Usha Awek

17 Ayat Pickup Line Jiwang Usha Awek │ Ayat Pickup Line Sweet, Jiwang & Lawak │ Eh siapa kata, nak mengayat awek ni susah. Nak pikat jejaka idaman tu sukar. Sini ada panduan dikongsikan bersama cara tackle hati wanita menerusi ayat pickup line sweet.

Hangatkan dirimu!!! Rahsia mengayat awek hingga cair TONTON → JOM MENGORAT: Ayat Pickup Line Sweet, Jiwang & Lawak

Ayat pickup line jiwang pastinya membuatkan hati wanita/ si jejaka itu jatuh cinta! Boleh juga dipraktikkan untuk awek-awek blogger yang cun melecun. Hebatnya kuasa ayat pickup line melayu, ayat pickup line Malaysia katakan.

pick up lines, pickup line sweet, ayat pickup line melayu, ayat pickup line twitter, ayat pickup line lawak, ayat pickup line Malaysia, ayat jiwang, ayat pickup line sweet, jiwang dan lawak
Ayat pickup line sweet, jiwang dan lawak

Ye ke susah nak mengorat awek? Ala kacang je la, dengan panduan cara memikat hati wanita, mesti jadi punya la. Ikut je ayat-ayat pickup lines, boleh guna ayat pickup line twitter. Ayat jiwang; ayat pickup line lawak mesti melucukan. Haha..

Berikut ayat pick up line yang dijamin berkesan! Ayat cinta, ayat pick up line mengayat awek. Pewit! Jom belajar cara mengorat awek. Ayat penggoda, kata-kata manis tentang cinta. Kalau nak tahu, wanita ni suka dipuji. Ayat pikat yang power pasti membuat hati wanita terpaut pada si jejaka tersebut. Cubalah.

Ayat pickup line nombor 1:
Hai, saya pencuri! Saya di sini nak curi hati kamu.

Pantun jiwang pikat hati perempuan nombor 2:
Berdarling sayang called you anje,
Bertemu jodoh orang Rusia,
Mereka kata awak biasa-biasa je,
Tapi bagi saya awak perfect clever girl Malaysia!

Ayat buat wanita jatuh cinta nombor 3:
Adakah awak mempunyai peta? Sebab saya asyik tersesat dalam mata awak.

Ayat pickup line lawak nombor 4:
Lelaki: Saya nak ucapkan terima kasih pada awak.
Gadis: Sebab?
Lelaki: Awak banyak membantu saya dalam study. Semalam saya dapat result A+.
Gadis: Untuk subjek apa?
Lelaki: Subjek… ‘Mencintai kamu!’

Ayat jiwang untuk admire nombor 5:
Kata-kata awak membuatkan hati batu saya mencair seperti aiskrim.

Cara bergurau dengan kasih sayang nombor 6:
Gadis: Awak tahu tak, sehingga sekarang saya masih belum pandai membaca.
Lelaki: Oh ye ke? Kesiannya. Part mana yang kamu belum pandai membaca?
Gadis: Baca isi hati kamu…
 
Ayat pickup line lucu nombor 7:
Kaki awak tak penat ke? Tak letih? Sebab awak asyik berlari-lari dalam fikiran saya sepanjang hari!

Ayat jiwang nombor 8:
Gadis: Nah! Awak nak pilih yang kiri atau yang kanan? (sambil tunjukkan kedua-dua belah tangan yang digenggam)
Lelaki: Hmm… kanan.
Gadis: Kenapa tak pilih kedua-duanya sahaja, ini pun milik kamu jugak (sambil tunjukkan tangan belah kiri)

Ayat pickup line usha awek nombor 9:
Adakah nama awak Gegirl Toman sebab awak satu-satunya gadis idaman.

Ayat meminang wanita pujaan nombor 10:
Gadis: Kamu lebih suka mocha atau kopi?
Lelaki: Wah! Dua-duanya saya suka. Hmm… Saya pilih kopi je la.
Gadis: Kopi?
Lelaki: Kopinang kau dengan Bismillah!

Kata-kata untuk membuat seseorang jatuh cinta nombor 11:
Awak boleh jatuh dari bangunan, jatuh dari pokok tapi sayangku..cara terbaik untuk jatuh adalah jatuh cinta dengan saya!

Gurauan untuk buah hati nombor 12:
Lelaki: Aku takut…
Gadis: Takut apa?
Lelaki: Aku takut kehilangan kamu!
 
Ayat jiwang tertarik dengan seseorang nombor 13:
Do you go to mamak often? Because I teh tarik dengan you.

Ayat jiwang bunga-bunga cinta nombor 14:
Lelaki: Mulai sekarang saya berhenti berlakon!
Gadis: Tapi nanti, awak nak jadi apa?
Lelaki: Saya ingin menjadi petani sahaja.
Gadis: Kenapa ingin menjadi petani?
Lelaki: Supaya setiap saat, setiap minit, setiap jam saya dapat menanam cinta di hati kamu!

Ayat jiwang untuk bakal kekasih nombor 15:
Kalau saya boleh mencipta huruf A B C, saya akan letakkan huruf U dan I bersama. Seperti kita.

Cara menggoda wanita nombor 16:
Lelaki: Boleh saya tanya arah?
Gadis: Nak ke mana?
Lelaki: Untuk ke hati awak!

Ayat pickup lines nombor 17:
Maafkan saya. Boleh awak kosongkan poket awak? Sebab saya percaya awak telah mencuri hati saya.

Yeah, itulah senarai 17 ayat pickup line usha awek untuk korang pelajari. Mudah je la. Jingan pikirin yang susah-susah. Memikat hati wanita itu, gampang deh. Tackle hati lelaki itu juga bisa dibuat. Ceh, berbahasa Indonesia pulak aku ni. Try…jangan tak try..

5 comments:

  1. nak jadi petani tu lah..haha. clever girl pon jadi..haha

    ReplyDelete
  2. Bermacam macam...tapi lawak jugaklah

    ReplyDelete
  3. boleh guna ayat picup iline kat najwa zahid he..he..he

    ReplyDelete
  4. Dalam byk2 ayat pickup line yg mne terbaik bagi korang

    ReplyDelete