Ads GA Leaderhead

Ucapan Hari Lahir Erra Fazira Untuk Shahir

5 September 2016 Selamat Hari Jadi Shahir! Eh yang tu ucapan dari aku. Aku ucap hari jadi kat Shahir tak ada siapa nak endah. Nak wish birthday 10 juta kali kat Shahir. Orang buat donno je. Sekali Erra bagi ucapan hari lahir kat Shahir, fuh meledam-ledum like kat instagramnya, sampai dapat 7 ribu like masa kini.

ucapan hari lahir erra fazira untuk shahir, ucapan hari jadi erra buat shahir, kata ucapan ulang tahun kelahiran shahir dari erra fazira
Gambar Shahir di insta Erra Fazira sempena birthday Shahir

Mata dalam gambar tu digelapkan. Tapi masih boleh nampak jelas raut wajah Shahir yang hensem. Eh betul ke Erra dan Shahir bercinta? Dengar gosip Erra Fazira buah hati Shahir. Kalau betul alhamdulillah. Moga ada perancangan baik untuk mereka berdua di masa hadapan. Jom kita lihat apa kata ucapan istimewa Erra buat Shahir.

Ucapan Hari Lahir Erra Fazira Untuk Shahir
CAKKKK!!! A surprise for u dear! jangan marah! Jangan tipilanjat!! SELAMAT ULANG TAHUN!! Moga Allah sentiasa merahmati dan memberkati hidupmu.. Moga dipanjangkan usia dan dilimpahi rezeki yg melimpah ruah. Terima kasih kerana byk menyumbang positive vibes into my life.. wishing you happiness and may this year bring you endless joy and tons of precious memories. – Instagram Erra Fazira

Pewit! So sweet! Ucapan ulang tahun kelahiran Shahir dari Erra ni mendapat sambutan hangat dari peminat. Setakat ini sudah 500 komen menerusi gambar tersebut. Happy Birthday ye Shahir, moga di usia 28 tahun ini Shahir dimurahkan rezeki, menemui kebahagiaan dalam diri, moga apa direncanakan tercapai.

1 comment:

  1. Salam pagi...
    datang pagi tinggalkan jejak :)
    pagi tadi ada juga terbaca...
    apa² pun kita doakan yg terbaik untuk mereka² nie...

    ReplyDelete