Jawatan Kosong Bank BSN 2016

Jawatan Kosong Bank BSN 2016 | Bank BSN mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Bank Simpanan Nasional (BSN). Buat mereka yang masih mencari kerja kosong apa kata cuba mohon jawatan kosong bank BSN ni. Manalah tahu ada rezeki. Jom lihat apakah kekosongan jawatan tersebut dan bagaimana cara nak apply iklan jawatan Bank Simpanan Nasional (BSN).

jawatan kosong Bank BSN 2016, jawatan kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) terkini, cara memohon kerja kosong Bank BSN 2016
Jawatan Kosong Bank BSN 2016

Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) Terkini:
1. Section Head – SME Business Development, Commercial
2. Insurance Specialist
3. Marketing Executive, Auto Finance Centre
4. IT Associate
5. Talent Management and Succession Planning

Cara Memohon Kerja Kosong Bank BSN 2016:
Baca syarat kelayakan dan cara memohon jawatan Bank Simpanan Nasional (BSN) di sini: PERMOHONAN JAWATAN BANK BSN DAN CARA MEMOHON

Bank Simpanan Nasional Malaysia ditubuhkan pada 1hb. Disember 1974, di bawah Akta Parlimen 146 – Undang-Undang Malaysia 1974. Ia dilancar dengan rasminya pada 5 Disember 1974 oleh Allahyarham Tun Abdul Razak, Perdana Menteri Malaysia yang kedua.

Dengan pelancarannya, semua tugas dan tanggungjawab di bawah Akta Bank Simpanan Pejabat POS telah di ambil alih oleh Bank Simpanan Nasional. Bank Simpanan Nasional adalah sebuah Badan Berkanun di bawah Kementerian Kewangan.

Pemohon yang berkelayakan jangan lupa hantar permohonan anda. Tarikh tutup untuk jawatan kosong Bank BSN ni pada 10 April 2016. Moga maju jaya.

No comments:

Post a Comment