Ads GA Leaderhead

Panduan tingkatkan follower IG & letupkan jualan di Instagram
Bisnes laku keras!! Cara import barang dari China secara online
Suka main internet? Jom jana income LUMAYAN Fiverr melalui online je
Rahsia LULUS subjek MUET dengan cemerlang
Anak sudah lancar membaca sebelum masuk tadika! Praktikkan tips ini buat anak bijak & pintar..
Ikuti tips ini untuk LULUS interview SPA dapat kerja kerajaan
Cara didik anak & bagaimana jadi ibu bapa terbaik & cemerlang!

Bloglist Ramadan 1437H Oleh Hasrul Hassan

KLIK BANNER UTK JOIN

Kenapa saya suka blog saya dimasukkan ke dalam bloglist tuan Hasrul Hassan:
Senarai sebab-musabab:
1. Mesti la nak masuk senarai bloglist ‘mahal’ tuan HH sebab blog tuan HH olwes hebat di mata google, dari segi pagerank nya, alexa rank, seo yang mantap, mana tahu dengan beradanya di bloglist tuan HH, saya dapat terima tempias sikit.
2. Blog tuan HH pageviewsnya tinggi, mana tahu pengunjung blog terklik artikel saya di bloglist. Memberi trafik untuk blog saya.
3. Bila berada di bloglist, ada kemungkinan entry saya akan dikomen oleh tuan HH sendiri, ngeee :D mana la tahu tajuk artikel tu menggoda tuan HH suruh kasi baca.
4. Blog saya: uWish masih baru. Harap dapat ramai kawan yang kunjung-mengunjung bila berada di bloglist tuan HH kelak. Mana tahu memberi pagerank baik buat saya. Hihi.. Besarlah harapan saya nak duk diam kat bloglist tuan HH. Sekian.
.
↓↓↓Pilihan HOT Pembaca↓↓↓

6 comments:

  1. Ehh boleh tahu, masa buka blog saya tu .. guna apa? Crome? IE? Firefox? Kenapa bahagian atas tu cam lari je?

    :)

    Dan tahniah, saya terima blog ini masuk bloglist.

    In Sha Allah akan dimasukkan nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy buka blog tuan hh guna chrome

      Delete
  2. yaya dah join..hihihi...done follow sini jugak ;)

    http://www.yayacendana.com/2016/06/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete
  3. Assalamulaikum.. datang dari segmen sama http://cikash.blogspot.com/2016/05/bloglist-ramadan-1437h-oleh-hasrul.html

    ReplyDelete