Ads GA Leaderhead

Khasiat, Testimoni & Harga Pamoga

Ketahui Apa Khasiat Dan Kelebihan Minum Pamoga - Beserta Testimoni Pamoga | Sebut je Pamoga automatik teringat kat Datuk Seri Vida. Produk Pamoga begitu popular diiklankan di kaca tv. Begitu juga Qu Puteh. Nak tahu berapa harga Pamoga? Skrol lagi baca sampai bawah. Sebelum tu jom lihat manfaat Pamoga yang diviralkan orang ramai akan keberkesanan produk ini.

Jus Delima Pamoga merupakan produk keluaran Vida Beauty yang mendapat sambutan ramai. Eh, mak mertua aku pun amalkan Pamoga ni. Katanya, hasil minum jus Pamoga kolestrol dalam badan bertambah baik dan menurunkan paras darah tinggi. Malah menerusi kawalan diet pemakanan dan pengambilan jus Pamoga berterusan, ia dapat membantu mencegah penyakit kencing manis.

Khasiat Dan Kelebihan Pamoga
 Pamoga boleh membantu penyakit seperti angin ahmar, buasir, bengkak, darah beku, gastrik, penawar bisa gigitan binatang, keperluan serat kepada badan, untuk kulit kaki pecah, kulit melecut, luka dalaman perut, usus dan ketumbuhan, lemah otot dan gout.

Selain itu, Pamoga membantu menjaga organ dalaman, mengurangkan bengkak, merawat lemah otot, mengurangkan parut pada badan dan muka, masalah kulit dan bibir kering, menaikkan seri wajah dan membantu menyuburkan rambut.

Kandungan Pamoga Yang Membuatkannya Begitu Khasiat
Air R.O, Sebatian Gamat, Pamogranete, Madu, Omega-3; Minyak Ikan, D-alpha-Tocopherol (Vitamin E), Klorela, Vitamin B6, Vitamin B1, Beta-Karotena.

Gambar Jus Pamoga Keluaran Vida Beauty 
khasiat pamoga, kelebihan pamoga vida beauty, harga pamoga, testimoni pengguna pamoga vida beauty, testimoni pamoga, pamoga 6, pamoga qu puteh, pamoga untuk kencing manis, cara beli dan order pamoga, pamoga berkesan dan mujarab

Cara Minum Pamoga
– Minum Pamoga 2 sudu besar, 2 kali sehari semasa perut kosong.
– Dicadangkan pengambilan Pamoga adalah sebelum sarapan pagi dan sebelum makan malam.

Testimoni Pamoga
Testimoni pengguna Pamoga dalam bentuk video: https://www.youtube.com/watch?v=ysVclqVZoqw

khasiat pamoga, kelebihan pamoga vida beauty, harga pamoga, testimoni pengguna pamoga vida beauty, testimoni pamoga, pamoga 6, pamoga qu puteh, pamoga untuk kencing manis, cara beli dan order pamoga, pamoga berkesan dan mujarab
Testimoni Pamoga 1: Pamoga membantu menurunkan tekanan darah tinggi. Mujarabnya Pamoga.

khasiat pamoga, kelebihan pamoga vida beauty, harga pamoga, testimoni pengguna pamoga vida beauty, testimoni pamoga, pamoga 6, pamoga qu puteh, pamoga untuk kencing manis, cara beli dan order pamoga, pamoga berkesan dan mujarab
Testimoni Pamoga 2: Pamoga memberi tenaga dan membantu masalah sakit pinggang. Terbukti keberkesanan Pamoga.

Harga Pamoga 
Harga Pamoga asal RM168.00
Harga promosi Pamoga RM160.00 + Free Pos
Nak lagi harga Pamoga paling murah? Nah! Layari Facebook Pamoga: https://www.facebook.com/pamoga1/ ada dinyatakan jualan Pamoga pada harga promosi semurah RM140 sebotol. Jangan nganga. Tawaran terhad. Kalau berminat, jemput rebut peluang.

Cara Beli Dan Order Pamoga
Untuk proses pembelian, boleh menerusi SMS/WhatsApp: Sila SMS (PAMOGA) hantar ke 014-2383143. Info lanjut klik: Pamoga
Ataupun anda boleh pergi ke link Facebook Pamoga di atas untuk urusan pembelian.


Senarai minyak wangi Qu Puteh keluaran Vida Beauty:
Minyak Wangi Dato’ Seri Vida DSV Signature - minyak wangi ekslusif Datuk Vida
Minyak Wangi Qu Puteh Perfume Hero  - minyak wangi lelaki

Lagi..antara produk Qu Puteh yang begitu popular!!!

Nak baca tentang latar belakang Datuk Vida? Meh ke sini:

1 comment:

  1. Assalamualaikum wbt. Ada seorang lelaki Melayu dari asnaf fakir miskin bernama Saudara Adila Bin Suboh. Dia berasal dari Melaka. Dia berumur 44 tahun. Dia tidak mempunyai rumah dan kenderaan sendiri. Dia sentiasa berada dalam keadaan daif dan hidup dalam serba kekurangan. Dia tidak mampu menyara keluarganya kerana kesempitan wang. Adakala dia tidak makan dan mandi beberapa hari. Dia mengharapkan belas kasihan dari orang yang prihatin dengan keadaan nasibnya. Sesiapa yang ingin menghulurkan sumbangan wang secara ikhlas, boleh derma ke akaun maybank 151089317354 Adila Bin Suboh. Sumbangan anda dapat meringankan beban orang yang memerlukannya. Terima kasih.

    ReplyDelete