Ads GA Leaderhead

Harga QU PUTEH Million Cell

Harga & Cara Beli QU PUTEH Million Cell | “Qu puteh, qu puteh, barulah puteh!’ itulah slogan Dato’ Seri Dr. Hajah Vida. QU PUTEH Million Cell merupakan produk pencerahan kulit. Nak tahu apa khasiat, kelebihan dan hasil result makan QU PUTEH ni, rujuk: KELEBIHAN DAN TESTIMONI QU PUTEH MILLION CELL

Harga QU PUTEH Million Cell 
harga qu puteh million cell, kelebihan / khasiat / testimoni million cell qu puteh, qu puteh stem cell, qu puteh million cell price, cara beli dan order qu puteh million cell
Harga asal: RM288.00 (Semenanjung Malaysia) / RM298.00 (Sabah & Sarawak)
Kandungan berat: 600 gram

Cara Beli & Order Produk QU PUTEH Million Cell
Pembelian QU PUTEH Million Cell adalah menerusi dalam talian (online order)
PM WhatsApp/SMS Million Cell Ke No 0142383143

Kelebihan Dan Khasiat QU PUTEH Million Cell:
Mengurangkan masalah penuaan dan memberikan kesan awet muda.
Mempunyai kandungan anti oksidan yang amat tinggi.
Boleh mencegah berlakunya barah.
Memusnahkan radikal bebas
Menghalang dan mengelakkan regangan kulit dan kedutan
Menggalakkan gigi, tulang, tisu, kulit & tulang rawan tumbuh dengan sihat.
Melindungai kulit anda dari pancaran sinar UV yang merbahaya
Mencerah dan memutihkan kulit
Memberi keseimbangan PH pada kulit anda.
Membantu mencegah jerawat dan memudarkan jeragat
Memberikan warna kulit yang serata dan memudarkan tompok-tompok hitam pada kulit
Masalah rambut gugur akan dikurangkan
Menguatkan sistem imunisasi (kekebalan terhadap penyakit)
Membuang segala toksin yang terkumpul dalam badan anda
Menyihatkan organ dalaman kerana ia mempunyai kandungan protin dan vitamin yang tinggi.
Berkhasiat untuk lelaki & wanita, wanita hamil dan remaja berumur 13 tahun ke atas.

Cara Pengambilan QU PUTEH Million Cell:
Ambil 1 sudu teh Qu Puteh dan campurkan dengan segelas air putih biasa.
Kacau dan minum 2 kali sehari ketika perut kosong (sebelum sarapan pagi dan makan malam).
Sebaik-baiknya elakkan minum kopi dan minuman berkafein
Amalkan banyak minum air masak 3-5 liter sehari untuk kesan yang lebih berkesan dan cepat.
harga qu puteh million cell, kelebihan / khasiat / testimoni million cell qu puteh, qu puteh stem cell, qu puteh million cell price, cara beli dan order qu puteh million cell

Apa yang perlu anda tahu tentang QU PUTEH Million Cell:
Sesuai untuk lelaki dan wanita, dan remaja berumur 13 tahun ke atas.
Qu Puteh adalah keluaran bumiputra Islam
Di buat oleh pengilang berstatus GMP
Halal dan selamat
Boleh ambil sewaktu “period / haid / datang bulan / datang kotor”
Selamat untuk diminum oleh wanita mengandung / ibu hamil dan ibu menyusu bayi
Million Cell Qu Puteh selamat dan berkesan

Tengok Dato Vida promote QU PUTEH Million Cell kat tv masa Konsert Gegar Vaganza 2, memang kelakar jugak orangnya. Terhibur melihat telatah beliau di kaca tv. Even ada sesetengah orang melabel iklan Datuk Vida Qu Puteh ni over, bagi aku ok je la. Qu Puteh produk terhangat di pasaran! Putihkan wajah dan seluruh badan dengan Million Cell super hebat. 


Senarai minyak wangi Qu Puteh keluaran Vida Beauty:
Minyak Wangi Dato’ Seri Vida DSV Signature - minyak wangi ekslusif Datuk Vida
Minyak Wangi Qu Puteh Perfume Hero  - minyak wangi lelaki

Lagi..antara produk Qu Puteh yang begitu popular!!!

Nak baca tentang latar belakang Datuk Vida? Meh ke sini:

No comments:

Post a Comment