Ads GA Leaderhead

Kelebihan & Harga Millenia Whitening Champ

Kelebihan Dan Harga Millenia Whitening Champ Produk Vida Beauty | Eh dah ada produk terbaru Dato’ Seri Vida iaitu Millenia Whitening Champ. Tema produk ni kaler purple, kalau Qu Puteh kaler pink. Baru je tahu lepas tengok Mentor Milenia di TV3. Nak tahu apa khasiat makan Millenia Qu Puteh ni? Jom baca bawah.

harga millenia whitening champ produk vida beauty, manfaat, khasiat, kelebihan millenia whitening champ, produk terbaru dato’ seri vida millenia whitening champ dalam mentor milenia tv3, gambar millenia whitening champ, protege Dato’ Seri Vida, cara beli millenia whitening champ
Gambar Millenia Whitening Champ
Harga Millenia Whitening Champ RM68

Kelebihan & Khasiat Millenia Whitening Champ
- mencerahkan kulit dalam 1 minggu
- menggebukan kulit
- memberikan tenaga serta merta
- memperbaiki sel kulit dan membuatkan kulit bersinar
- mengecutkan jerawat
- menghilangkan jeragat
- memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah flawless

Cara Beli Millenia Whitening Champ
Untuk pembelian produk Millenia Whitening Champ, anda boleh menghantar tempahan menerusi WhatsApp ke nombor 013-476 2314.

Gambar Dato’ Seri Vida Bersama Produk Terbarunya Millenia Whitening Champ 
harga millenia whitening champ produk vida beauty, manfaat, khasiat, kelebihan millenia whitening champ, produk terbaru dato’ seri vida millenia whitening champ dalam mentor milenia tv3, gambar millenia whitening champ, protege Dato’ Seri Vida, cara beli millenia whitening champ
Millenia Whitening Champ collagen untuk cantik

harga millenia whitening champ produk vida beauty, manfaat, khasiat, kelebihan millenia whitening champ, produk terbaru dato’ seri vida millenia whitening champ dalam mentor milenia tv3, gambar millenia whitening champ, protege Dato’ Seri Vida, cara beli millenia whitening champ
Dato' Seri Vida promote produk terbarunya iaitu Millenia Whitening Champ 

harga millenia whitening champ produk vida beauty, manfaat, khasiat, kelebihan millenia whitening champ, produk terbaru dato’ seri vida millenia whitening champ dalam mentor milenia tv3, gambar millenia whitening champ, protege Dato’ Seri Vida, cara beli millenia whitening champ
Manfaat amalkan Millenia Whitening Champ rangkaian produk Vida Beauty


Tahniah buat Dato’ Seri Vida! Ada produk terbaru! Baby baru! Kejayaan Dato’ Seri Vida dalam perniagaan memberi inspirasi buat wanita seperti kami. Walaupun banyak yang mengkritik, mengata Dato’ Seri Vida over dan tergedik-gedik depan tv tapi orangnya sangat cool dan tidak cepat melatah. Usahawan yang berhati kental. Itu semangat yang sangat dicontohi.

Siapakah menjadi protege Dato’ Seri Vida? Apakah ciri-ciri yang membolehkan peserta jadi protege Dato’ Seri Vida? Aaaaa! Excited pulak aku nak tahu.

Senarai minyak wangi Qu Puteh keluaran Vida Beauty:
Minyak Wangi Dato’ Seri Vida DSV Signature - minyak wangi ekslusif Datuk Vida
Minyak Wangi Qu Puteh Perfume Hero  - minyak wangi lelaki

Lagi..antara produk Qu Puteh yang begitu popular!!!

Nak baca tentang latar belakang Datuk Vida? Meh ke sini:

22 comments:

  1. apa kandungan produk millenia ni ia sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti, saya hanya review berdasarkan promosi dari instagram dato' seri vida. maybe nanti dia akan update kandungan ramuan millenia qu puteh ni

      Delete
  2. Million cell tue camner lak...

    ReplyDelete
  3. Sis, ade pantang x kalu ambil millenia ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti jugak ada pantang or tak pengambilan millenia whitening champ ni

      Delete
  4. Replies
    1. ada 30 kapsul/tablet dalam 1 kotak millenia whitening champ ni. boleh baca info terperinci pasal produk ni di sini: KHASIAT MILLENIA QU PUTEH

      Delete
  5. boleh x kita makan kapsul Millenia qu puteh tanpa sebarang pemakaian di muka??adakah ia membantu mencerahkan kulit??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau merujuk pada kelebihan khasiat milenia whitening champ ni memang ianya berfungsi untuk putihkan kulit. saya belum lagi cuba produk ni. awak boleh cuba buat eksperimen, sebulan amalkan produk ni tanpa guna apa2 kosmetik di muka, then sebulan lagi amalkan produk ni sambil guna kosmetik sekali. boleh buat perbandingan hasil testimoni keduanya, lihat mana hasilnya lebih baik. selamat mencuba :)

      Delete
  6. bleh ker lelaki ambik bnde ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. produk ni untuk cerahkan kulit. lelaki wanita boleh ambik

      Delete
  7. kalau period blh mkn x sis??

    ReplyDelete
  8. kalau period blh mkn x sis??

    ReplyDelete
  9. Untuk cerahkan badan boleh ke? Atau muka je boleh? Tq :)

    ReplyDelete
  10. Untuk cerahkan badan boleh ke? Atau muka je boleh? Tq :)

    ReplyDelete
  11. Sis...pragent bape bulan boleh mkn ni

    ReplyDelete
  12. kalau umur 15 boleh tk ?

    ReplyDelete