Ads GA Leaderhead

Harga Minyak Wangi Diva Qu Puteh Murah

Harga Minyak Wangi Diva Qu Puteh Murah | Terlihat promosi minyak wangi Diva ni masa AJL30. Dato’ Seri Vida perkenalkan perfume Diva kat kaca tv. Macam best je! Jom baca komen pengguna wangi ke tak perfume Diva Qu Puteh ni, adakah harga minyak wangi Diva murah? Mampu dimiliki?

Minyak Wangi Diva Qu Puteh
harga minyak wangi diva qu puteh murah, perfume diva dato seri vida wangi, cara beli minyak wangi diva qu puteh, harga produk qu puteh, qu puteh million cell, harga qu puteh kosmetik, qu puteh kosmetik testimoni
Gambar minyak wangi Diva Qu Puteh
Baca komen kat Instagram, ramai yang kata minyak wangi Diva ni wangi!! Buat aku tertarik nak beli. Haruman perfume Diva dapat bertahan hingga ke malam.

Harga minyak wangi Diva Qu Puteh RM68 sebotol
See, RM68 je! Harga yang mampu dimiliki semua. Kandungan 1 botol minyak wangi Diva ialah 50ml.

Cara beli minyak wangi Diva Qu Puteh
Untuk pembelian, anda boleh WhatsApp tempahan anda ke nombor: 011 3788 8918 / 011 26621360

Produk Vida Beauty ada macam-macam! Dari supplement kecantikan hingga la ke rangkaian minyak wangi. Harga produk Qu Puteh ni ada yang mahal, harga Qu Puteh kosmetik ada yang mampu dibeli. Qu Puteh Million Cell antara produk yang teringin aku nak cuba, tapi mahal, tak mampu, huhu. Paling penting sebagai pengguna kita mesti nak tengok dan baca tentang Qu Puteh kosmetik testimoni. Kan kan kan..


Senarai minyak wangi Qu Puteh keluaran Vida Beauty:
Minyak Wangi Dato’ Seri Vida DSV Signature - minyak wangi ekslusif Datuk Vida
Minyak Wangi Qu Puteh Perfume Hero  - minyak wangi lelaki

Lagi..antara produk Qu Puteh yang begitu popular!!!

Nak baca tentang latar belakang Datuk Vida? Meh ke sini:

5 comments:

  1. perfume hero qu puteh boleh buat solat ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ja.. minyak wangi apa pun boleh bawak solat.. alchohol fungsi utk bg tahan lama.. kalau nk fikir alcohol tu haram dalam ubat batuk pun ada alchohol

      Delete
    2. Boleh ja.. minyak wangi apa pun boleh bawak solat.. alchohol fungsi utk bg tahan lama.. kalau nk fikir alcohol tu haram dalam ubat batuk pun ada alchohol

      Delete
  2. nak senang pakai minyak atar jer

    ReplyDelete