Ads GA Leaderhead

Harga Manja Kaseh

Harga Manja Kaseh & Cara Beli Manja Kaseh | Tagline ‘Jaga Baik-Baik’, kenal tak? Haa, tu la trademark produk Manja Kaseh yang dihangatkan oleh Maria Farida sebagai duta model produk tersebut. Nak cantik jelita, anggun mempesonakan bak Maria Farida, kena la minum superwoman Manja Kaseh.

Terutamanya golongan isteri di luar sana, Manja Kaseh membantu menghangatkan hubungan suami isteri, menambah bahagia dalam berumahtangga. Sebagai penyeri perkahwinan kita. Ye la, bila isteri cantik, kulit halus mulus, badan slim ramping, suami mana tak suka. Husband jatuh cinta berkali-kali pada wife nya.

Terdetik di hati aku, produk Manja Kaseh ni diiklankan kat tv. Rasanya mesti mahal harga Manja Kaseh ni. Ker Manja Kaseh ni harganya murah. Tapi bila digeledah, rupanya harga Manja Kaseh mampu dimiliki.

Gambar Manja Kaseh 
Harga manja kaseh murah, cara beli Manja Kaseh, kelebihan dan testimoni manja kaseh, manja kaseh kopi dan koko / coklat / cocoa, produk beauty kaseh, manja kaseh iklan Maria Farida, gambar manja kaseh
Manja Kaseh ada 2 perisa iaitu cocoa dan kopi

Harga Manja Kaseh
RM69.90 (Semenanjung Malaysia) / RM79.90 (Sabah & Sarawak)
Untuk pembelian dan order Manja Kaseh, sila berurusan di Facebook mereka di SINI
Saya hanya review produk ini sahaja, jangan pm saya kata nak beli Manja Kaseh. Hohoho.. Saya tak jual.

Cara pemakanan Manja Kaseh
2 skup setiap pagi atau petang, atau kedua-duanya sekali (2x sehari).
Bancuh di dalam air panas @ shake di dalam air sejuk sebanyak 120-150 ml

Minuman superwomen Manja Kaseh ni menjadikan payudara tegang, pinggul menjadi montok, mencerahkan kulit badan putih, badan menjadi gebu dan memberikan kecergasan dan tenaga. Info lanjut dan keterangan terperinci boleh baca: KELEBIHAN DAN TESTIMONI MANJA KASEH

Harga manja kaseh murah, cara beli Manja Kaseh, kelebihan dan testimoni manja kaseh, manja kaseh kopi dan koko / coklat / cocoa, produk beauty kaseh, manja kaseh iklan Maria Farida, gambar manja kaseh
Harga Manja Kaseh berpatutan dan mampu dimiliki

Apa Yang Perlu Anda Tahu Tentang Manja Kaseh
- Peringkat umur yang sesuai untuk mengambil produk Manja Kaseh seelok-eloknya yang berumur 18 tahun ke atas.
- Ibu mengandung / ibu hamil tidak dibenarkan menggunakan Manja Kaseh.
- Ibu di dalam pantang / ibu selepas melahirkan anak dan menyusukan bayi sangat digalakkan menggunakan Manja Kaseh bagi mengecutkan rahim, menguatkan dinding rahim, menyembuhkan masalah dalaman wanita dan menambah susu badan.
-  Pesakit darah tinggi, diabetes boleh menggunakan Manja Kaseh sekiranya tiada alah kepada minuman kopi / kafein
- Manja Kaseh boleh diminum bersama ubat-ubatan atau supplement yang lain.
- Penggunaan 1 jar Manja Kaseh (500 gram) boleh bertahan sehingga sebulan.
- Rasa Manja Kaseh seperti rasa Kopi Arabica yang sedap.
Manja Kaseh tergolong dalam kategori pemakanan tambahan seperti Milo, Nescafe. Jadi tidak memerlukan sebarang kelulusan dari KKM. Walau bagaimanapun ianya mempunyai GMP dan sijil HALAL yang sah. Sumber dirujuk dari sini Minuman superwoman Beauty Kaseh

So, macam mana? Berkenan pada Manja Kaseh? Apa lagi…jom la beli! 

No comments:

Post a Comment