Ads GA Leaderhead

Biodata Dato’ Seri Vida Pamoga Qu Puteh

Biodata Profil Dato’ Seri Vida Pamoga Qu Puteh | Ingin tahu latar belakang Dato’ Seri Vida? Jom baca biografi Dato’ Seri Vida yang dikongsikan di sini. Nama penuh Dato’ Seri Vida ialah Datuk Dr Hajjah Hasmizah Othman. Berumur 44 tahun di tahun 2016. Dato’ Vida berasal dari Kelantan. Mempunyai Sarjana Muda Pendidikan (Kesusateraan Melayu dan Sejarah). Kerjaya beliau terkini adalah usahawan terhebat di Malaysia.

Kalau tengok rancangan tv, seringkali wajah Dato’ Seri Vida muncul sebagai penaja hadiah. Hari tu di Gegar Vaganza 2015. Terkini Datuk Seri Vida jadi penaja Mentor Milenia TV3. Comei Dato’ Vida. Pamoga, Qu Puteh Million Cell, Qu Puteh Collagen Drink, Qu Puteh Kosmetik, Millenia Whitening Champ (Millenia Qu Puteh) adalah produk milik Dato’ Seri Vida. Paling mantop Pamoga dan Qu Puteh. Meletup-letup!

Biodata Dato’ Seri Vida, profile, biografi Dato’ Seri Vida, profil dan latar belakang Dato’ Seri Vida, foto, imej, gambar Dato’ Seri Vida, facebook, twitter, instagram Dato’ Seri Vida, Pamoga Qu Puteh The Red Warriors Kelantan, nama sebenar, nama penuh Dato’ Seri Vida, Dato’ Seri Dr. Hasmizah Othman, perkahwinan dato seri vida, dato seri vida bercerai, suami dato seri vida, qu puteh dato seri vida
Gambar Dato’ Seri Vida

Ramai peminat nak tengok gambar perkahwinan Dato’ Seri Vida, nak tengok foto suami Dato’ Seri Vida. Kalau Datuk Vida dalam tv, mesti mata mencari siapa di sebelah Datuk Seri Vida, nak tengok husband idola kita tu la: Qu Puteh Dato’ Seri Vida.

Nama suami Dato’ Seri Vida ialah Fairuz Ahmad Zainuddin. Manakala nama anak Datuk Seri Vida iaitu Nur Edlynn Zamileen Muhammad Amin dan Muhammad Eric Zacquan.

Biodata Dato’ Seri Vida, profile, biografi Dato’ Seri Vida, profil dan latar belakang Dato’ Seri Vida, foto, imej, gambar Dato’ Seri Vida, facebook, twitter, instagram Dato’ Seri Vida, Pamoga Qu Puteh The Red Warriors Kelantan, nama sebenar, nama penuh Dato’ Seri Vida, Dato’ Seri Dr. Hasmizah Othman, perkahwinan dato seri vida, dato seri vida bercerai, suami dato seri vida, qu puteh dato seri vida
Dato’ Seri Vida terkenal dengan produknya Pamoga dan Qu Puteh

Mengenai tajaan pasukan bola sepak Kelantan, baca berita Dato’ Seri Vida tetapkan 2 syarat kalau nak taja team bola sepak tu. Syarat pertama, stadium Kelantan kena dicat warna merah jambu (pink), syarat kedua nama pasukan The Red Warrior ditukar kepada Pamoga Qu Puteh The Red Warriors. Comel pulak pilihan nama tu. Eh stadium kaler pink, wah menarik!

Minat kat Dato’ Seri Vida? Meh follow:
Instagram Datuk Seri Vida: https://www.instagram.com/datoserivida/
Facebook Datuk Seri Vida: https://www.facebook.com/datoserivida

Senarai minyak wangi Qu Puteh keluaran Vida Beauty:
Minyak Wangi Dato’ Seri Vida DSV Signature - minyak wangi ekslusif Datuk Vida
Minyak Wangi Qu Puteh Perfume Hero  - minyak wangi lelaki

Lagi..antara produk Qu Puteh yang begitu popular!!!

20 comments:

  1. famous bebenar.... hebat dia ni..


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

    maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

    ReplyDelete
  2. Membuka minda pada jutawan Malaysia antara kaya asset atau tunai. Pada jutawan adakah besikap patriotik pada bangsa, contoh sukan, sanggup menaja berjuta-juta pada klub QP ranger di UK tetapi biar mampus pasukan klub dan sukan di Malaysia. Dr Vida syabas berjuanglah dengan patriotk kamu membangunkan apa yang idea elok dengan lebih meyakinkan pada bangsa mu di bumi tercinta. Jangan tunggu jutawan yang yang melambak kalau bantupun umpama tidak bertangan, melepaskan batuk di tangga saja.khuatir saja orang mempertikaikan mereka(jutawan tanpa patriotik look down bangsa Malaysia bumi dia menapak kejayaan) di tuduh tanpa tanggung jawab sosial.

    ReplyDelete
  3. Membuka minda pada jutawan Malaysia antara kaya asset atau tunai. Pada jutawan adakah besikap patriotik pada bangsa, contoh sukan, sanggup menaja berjuta-juta pada klub QP ranger di UK tetapi biar mampus pasukan klub dan sukan di Malaysia. Dr Vida syabas berjuanglah dengan patriotk kamu membangunkan apa yang idea elok dengan lebih meyakinkan pada bangsa mu di bumi tercinta. Jangan tunggu jutawan yang yang melambak kalau bantupun umpama tidak bertangan, melepaskan batuk di tangga saja.khuatir saja orang mempertikaikan mereka(jutawan tanpa patriotik look down bangsa Malaysia bumi dia menapak kejayaan) di tuduh tanpa tanggung jawab sosial.

    ReplyDelete
  4. Dato suatu hari nanti sy mesti duduk satu level dgn Dato, Amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insha Allah..doa usaha istiqamah dan tawakal..sy doakan kejayaan anda

      Delete
  5. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Dlm proses taja pusat tahfiz di sebuah pekan yg agak pesat di Kelantan

      Delete
  6. In shaa Allah beliau dlm proses (dh finalised dan confirm) menaja pusat tahfiz di salah satu pekan dlm negeri Kelantan. Projek ini bermula dr 0 level lgi, dengar khabar..dr tapak tanah yg sudah konfem tempatnya

    ReplyDelete
  7. In shaa Allah beliau dlm proses (dh finalised dan confirm) menaja pusat tahfiz di salah satu pekan dlm negeri Kelantan. Projek ini bermula dr 0 level lgi, dengar khabar..dr tapak tanah yg sudah konfem tempatnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas makluman, moga dato' vida dimurahkan rezeki, moga dipermudahkan urusan membina dan tajaan pusat tahfiz di kelantan.

      Delete
  8. bukan pangkat Dr tu dipertikai ke? Try Research. Nah aku suap sikit melayu kan malas

    http://www.themalaymailonline.com/opinion/zurairi-ar/article/behind-qu-putehs-smashing-of-the-male-ego

    http://zaidi-tarantula.blogspot.my/p/p.html (Baca Komen)

    ReplyDelete
  9. Nah satu lagi pembongkaran yang terbesar di abad ini.

    http://www.thestar.com.my/news/nation/2012/07/27/525-sought-over-degree-scam/

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. Saya support blogger2 Malaysia. Salam kenal dr saya, Azhan

    ReplyDelete
  12. dia ni dr. bidang apa, uni mana??

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum Dato Sri Vida..semoga dipermudahkan lagi dan diberi limpah. Saya bangga dengan kejayaan yang dikecapi. Saya ingin membuat pertanyaan samada Dato Sri mempunyai niat untuk memberi bantuan atau pinjaman pendidikan kepada pelajar yang mempunyai masalah kewangan didalam meneruskan pengajian tinggi. Saya sebagai bapa kepada anak tunggal telah membuat peruntukan untuk anak saya melanjutkan pelajaran beliau,malangnya saya telah kehilang an pekerjaan pada awal 2015 dan peruntukan yang disediakan telah diguna pakai oleh saya dalam menampung hutang dan sarahidup. Memandangkan anak saya hanya tinggal satu semester saja untuk menamatkan pengajian beliau dan dengan sebab saya tidak dapat menjelaskan yuran bagi semester akhir besar kemungkinan anak saya tidak dapat meneruskan dan menamatkan kursus degree beliau. Ada kemungkinan Dato Sri berniat untuk membuat tabung pinjaman didalam membantu kes yang sedemikian? J

    ReplyDelete