Ads GA Leaderhead

Panduan tingkatkan follower IG & letupkan jualan di Instagram
Tahniah! Usaha anda untuk mengandung telah tercapai..dengan mengamalkan tips ini. Selamat menjadi ibu!!
PANDUAN VIDEO SEO: Lebih ramai viewers! Lebih tinggi tontonan! Lumayan beb buat duit $$$ dengan YouTube!!!
Bisnes laku keras!! Cara import barang dari China secara online
Suka main internet? Jom jana income LUMAYAN Fiverr melalui online je
Rahsia LULUS subjek MUET dengan cemerlang
Anak sudah lancar membaca sebelum masuk tadika! Praktikkan tips ini buat anak bijak & pintar..
Ikuti tips ini untuk LULUS interview SPA dapat kerja kerajaan

Maharaja Lawak Mega 2017 Minggu 2

Video Maharaja Lawak Mega MLM 2017 Minggu 2

Tonton Online Video Maharaja Lawak Mega MLM 2017 Minggu 2 │ Maharaja Lawak Mega MLM2017 minggu KEDUA telahpun berlangsung pada 24 Februari 2017. Sebanyak 15 peserta MLM2017 telah berentap.


Siapakah peserta kesukaan anda minggu kedua ni? Bagi yang terlepas menonton rancangan Maharaja Lawak Mega MLM 2017 Minggu 2, anda boleh tonton online menerusi link yang diberikan di bawah. Hanya video lawak yang best je dikongsikan.

Gambar Maharaja Lawak Mega MLM 2017 

gelanggang maharaja lawak mega 2017 minggu 2 tonton video online mlm2017, gambar dan video minggu 2 maharaja lawak mega 2017, dzawin pemenang man of the match minggu kedua maharaja lawak mega 2017
Tema Maharaja Lawak Mega 2017 minggu 2 - tabiat / peel


Video Maharaja Lawak Mega 2017 Minggu 2


Pemenang Man Of The Match Maharaja Lawak Mega 2017 Minggu Kedua

Dzawin dinobatkan pemenang MLM2017 minggu 2. Tahniah Dzawin. Dalam melawak ada isi, ada mesej yang nak disampaikan, melawak sambil berdakwah, sempoi..

Komen Selepas Menonton Maharaja Lawak Mega 2017 Minggu 2

Minggu 2 ni macam tak best. Kurang lawak. Banyak persembahan peserta drop. Macam Joras. Kureng lawak sikit minggu ni. Pujian melambung pada Shiro, sebab berjaya menggeletek isi perut ni. Sampai Najip Ali pun puji. Shiro dari minggu 1 lagi memang bagi performance best!


Zero memang out minggu ni. Begitu juga Danial. Kurang menyengat. Haa, kumpulan Abioso best! Puteh pun best, lucu tengok diorang berdua tu. Gabungan serasi. Korang dah tonton gelanggang Maharaja Lawak Mega 2017 minggu 2? Best tak? Korang suka siapa???

Peserta Tersingkir Maharaja Lawak Mega 2017 Minggu 2

Siapa tersingkir Maharaja Lawak Mega 2017 minggu kedua? Mamu dan Hobit tersingkir di minggu ke-2. Rezeki terhenti sampai minggu 2 je. Ok bai.


Untuk diterjah:

Pengacara Maharaja Lawak Mega 2017:
Dato’ AC Mizal

Juri Maharaja Lawak Mega 2017:
Luna Maya
Dato’ Rosyam Nor
Najip Ali
Neelofa


Saksikan Maharaja Lawak Mega MLM 2017 Minggu 2
Tarikh gelanggang MLM2017 minggu kedua: 24 Februari 2017
Hari: Jumaat
Jam: 10.00 malam
Saluran: Astro Warna 132 & Astro Mustika HD 134 

No comments:

Post a Comment