Ads GA Leaderhead

Kelebihan Guna Bantal Bayi Untuk Tidur

Kelebihan Guna Bantal Bayi Untuk Tidur | Bagus rekaan bantal tidur bayi. Ada lubang di tengah-tengah. Lekuk bantal bayi tu mengelak kepala bayi dari beralih tempat. Kepala bayi tetap pada 1 tempat. Al maklum la, bayi aktif ketika tidur, nak mengiring ke kiri, mengiring ke kanan, kadang-kadang tidur dalam keadaan tertiarap.

Eh ada juga, tidur tanpa bantal bagi bayi, malah dikatakan tidur tanpa bantal dapat menambah tinggi badan seseorang. Ye ke? Terbaca tentang bantal bayi dari kulit kacang hijau, macam menarik je kan.

Dengan bantal khas bayi ia membantu bayi tidur dalam keadaan tetap. Berbanding kalau guna bantal biasa, bantal berasaskan kekabu. Bayi tidur dalam posisi berubah-ubah.

beli bantal khas untuk bayi tidur, harga bantal tidur bayi jenama fiffy, gambar bantal fiffy, kelebihan guna bantal khas bayi untuk tidur, tidur tanpa bantal bagi bayi, tidur tanpa bantal dapat menambah tinggi badan, bantal bayi dari kulit kacang hijau
Gambar bantal tidur bayi jenama Fiffy
Harga RM10.90
Lembut, kat bahagian tengah-tengah bantal ada lekuk. Bila baby baring nanti kepala dia tetap kat tengah bantal disebabkan ada lekuk / lubang bantal tu.

Kelebihan Guna Bantal Bayi Untuk Tidur
Sebelum ni tidur tak ada bantal, Baby Amirah tidur bergerak-gerak. Bila dah dipakaikan bantal baby Fiffy, tetap je kawasan dia tidur. Walaupun dia mengeliat posisi tidur dia maintain. Takde dah nak curi line tempat maknya tidur. Kepala dia pun tak menghadap ke permukaan tilam. Bagus betul rekaan bantal bayi tu.

Terkini, baby Amirah ada 4 bantal tidur bayi. Lokasinya pula berbeza iaitu 1 di rumah kuarters ni, dalam kereta, rumah my MIL dan rumah parents kat kampung. 

1 comment: