Ads GA Leaderhead

Panduan tingkatkan follower IG & letupkan jualan di Instagram
Bisnes laku keras!! Cara import barang dari China secara online
Suka main internet? Jom jana income LUMAYAN Fiverr melalui online je
Rahsia LULUS subjek MUET dengan cemerlang
Anak sudah lancar membaca sebelum masuk tadika! Praktikkan tips ini buat anak bijak & pintar..
Ikuti tips ini untuk LULUS interview SPA dapat kerja kerajaan

Manfaat Minyak Herba Asmak Buat Saya Sekeluarga

Minyak Herba Asmak Penawar Kesembuhan Asma Dan Memberi Manfaat Seisi Keluarga

Alhamdulillah, alangkah bertuahnya saya diberi peluang merasai kehebatan akan kemujaraban minyak herba asmak. Syukur..saya di antara yang terpilih menggunakan produk keluaran Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd yang mana terhasilnya sebuah produk berkualiti menerusi proses R&D yang super canggih, selamat, halal, produk mesra kulit dan diakui keberkesanannya.

Benarkah minyak herba asmak berkesan? Mujarab? Testimoni pengguna minyak herba asmak produk Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd. Minyak asmak penawar asma pada bayi. Cara merawat dan sembuhkan penyakit asma, lelah, semput. Cara order beli minyak asmak.
Selain dapat menggunakan minyak asmak, saya jugak dapat memiliki sekotak tabung! Terima kasih!


Apa Itu Minyak Herba Asmak?

Minyak Herba Asmak keluaran syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (MHAMSB) merupakan minyak ramuan herba yang sangat bermanfaat dalam merawat asma, masalah mudah semput, lelah, batuk, berkahak dan selsema. Ianya telah melalui proses penyelidikan R&D bagi tujuan keselamatan penggunaan, lebih suci, tidak overdose bahan tertentu, tidak mengandungi bahan aktif yang tinggi dan telah diuji untuk mendapat hasil keberkesanan dengan pantas.

Benarkah minyak herba asmak berkesan? Mujarab? Testimoni pengguna minyak herba asmak produk Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd. Minyak asmak penawar asma pada bayi. Cara merawat dan sembuhkan penyakit asma, lelah, semput. Cara order beli minyak asmak.
Minyak keramat yang sungguh bermanfaat ni, saya simpan dalam handbag. Boleh guna bila-bila masa, di mana jua.

Minyak Herba Asmak adalah mesra kulit, pengguna tidak perlu risau tentang alahan. Ia selamat digunakan. Bahkan ianya cepat menyerap di kulit dan kerana itu banyak testimoni yang dikongsikan pengguna minyak asmak mengakui keberkesanannya jauh lebih cepat.

Ianya mujarab! Alhamdulillah..dengan izin Allah. Apa yang menariknya, penggunaan minyak asmak sangat mudah! Hanya perlu sapu-sapu sahaja untuk memperolehi hasil menakjubkan! 

Testimoni Minyak Herba Asmak



Testimoni saya sendiri: Umi Wish – Memandangkan kawasan kediaman saya berhampiran laut, cuaca di sini amatlah panas. Saya sering diserang sakit kepala dan dapat migrain.

 Benarkah minyak herba asmak berkesan? Mujarab? Testimoni pengguna minyak herba asmak produk Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd. Minyak asmak penawar asma pada bayi. Cara merawat dan sembuhkan penyakit asma, lelah, semput. Cara order beli minyak asmak.

Mengetahui minyak asmak ni boleh membantu, saya gosok minyak ni sekitar kawasan kepala, dahi, leher dan dada. Alhamdulillah, ada rasa sedikit surut.

Testimoni anak: Amirah Alya – Bila anak demam bermulanya saat gundah gulana bagi seorang ibu. Anak saya 1 tahun 3 bulan, kalau demam pasti meleret dapat batuk, kahak dan selsema sekali. Sekejap-sekejap nangis, tidur pun tak lena. Alahai kesiannya bila tengok budak kecik macam tu.

Bila mengetahui minyak herba asmak boleh membantu redakan selsema, termasuk batuk dan kahak sekali, gembiranya hati saya. Minyak asmak pasti berguna dalam merawat Amirah ketika selsema, batuk dan berkahak.

Benarkah minyak herba asmak berkesan? Mujarab? Testimoni pengguna minyak herba asmak produk Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd. Minyak asmak penawar asma pada bayi. Cara merawat dan sembuhkan penyakit asma, lelah, semput. Cara order beli minyak asmak.


Bukan itu sahaja, minyak asma ni juga disapu pada bahagian perut Amirah setiap kali Amirah sakit perut / kembung perut. Hasilnya boleh dilihat, sakit beransur hilang. Amirah tidak lagi merengek-rengek sakit perut. Begitu juga bila Amirah digigit serangga, ataupun kena gigitan nyamuk, minyak asmak akan disapu pada tempat kesan gigitan tersebut. Penawar mujarab! Menghilangkan kesakitan akibat terkena gigitan serangga, bahkan bekas gigitan juga mulai hilang.



Apa Ramuan Minyak Herba Asmak Hingga Membuatkannya Begitu Mujarab?

Minyak asmak terhasil dengan formula gabungan habbatus sauda, minyak zaitun, minyak kelapa dara, minyak gamat dan herba terpilih, kemudiannya diproses dengan teknologi terkini di kilang bertaraf GMP.

Habbatus Sauda:
Kehadiran habbatus sauda dalam minyak herba asmak membantu memulihkan gejala asma. Berdasarkan kajian, menerusi jurnal Phytomedicine, habbatus sauda mempunyai kesan anti-asma. Di mana ianya membantu mengurangkan keradangan saluran udara dan menghalang rembesan mukus yang berlebihan.

Habbatus sauda juga merawat masalah sakit perut, cirit-birit, perut berangin, kembung dan sembelit. Pada masa yang sama, habbatus sauda boleh merawat ekzema, masalah kulit radang dan kemerahan.

Minyak Kelapa Dara:
Minyak kelapa dara juga antara salah satu ramuan terkandung dalam minyak herba asmak. Kelebihan minyak kelapa dara adalah ia mampu merawat masalah resdung. Menurut seorang professor farmakologi dan penyelidik di Universiti Michigan tahun 1966, minyak kelapa dara bersifat anti virus, anti bakteria, anti fungus dan anti protozoa sekaligus berkesan untuk menentang penyakit disebabkan oleh kuman seperti resdung.

Minyak kelapa dara juga berkesan menyembuhkan luka. Ia mempercepatkan proses penyembuhan luka dengan memperbaiki rangkaian yang rosak. Ia mengandungi asid laurik yang anti bakteria membersihkan kulit secara mendalam.

Minyak Zaitun:
Minyak zaitun ramuan rahsia yang terkandung dalam minyak herba asmak. Minyak zaitun merawat masalah kulit berjerawat dan menghilangkan bekas hitam jerawat. Ia juga dapat mengawal tekanan darah, membantu melancarkan darah.

Selain itu, minyak zaitun menjadikan kulit kita kelihatan muda, anjal, kulit lembap dan sihat.  Kebaikan mengamalkan minyak zaitun, ianya merupakan langkah pencegahan serangan strok.

Gamat:
Gamat antara ramuan penting penghasilan minyak herba asmak. Selain minyak kelapa dara, gamat juga bermanfaat mempercepatkan proses pemulihan luka. Ia juga melegakan sakit akibat osteoarthritis seperti sakit sendi, lenguh-lenguh badan, krem dan sebagainya.



Senarai Kebaikan Menggunakan Minyak Herba Asmak

Penawar asma, semput, lelah, batuk, kahak, selsema, gigitan serangga, luka, terkena api, sakit perut, bengkak, lenguh, buasir, sembelit, senggugut, membantu melancarkan darah, sakit kepala, migrain, resdung, sakit gigi, strok dan ulser. 

Benarkah minyak herba asmak berkesan? Mujarab? Testimoni pengguna minyak herba asmak produk Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd. Minyak asmak penawar asma pada bayi. Cara merawat dan sembuhkan penyakit asma, lelah, semput. Cara order beli minyak asmak.
Sambil guna minyak asmak, boleh latih anak amalan menabung. Menabung mendidik diri menjadi perancang terbaik kewangan sendiri. Bagus betul design packaging produk macam ni. Saya suka!

Benarkah minyak herba asmak berkesan? Mujarab? Testimoni pengguna minyak herba asmak produk Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd. Minyak asmak penawar asma pada bayi. Cara merawat dan sembuhkan penyakit asma, lelah, semput. Cara order beli minyak asmak.
Minyak Herba Asmak penawar pelbagai penyakit dan permasalahan kulit
Harga: RM39
Cara order dan beli minyak asmak - Anda boleh buat pembelian minyak asmak dengan menghubungi pengedar berdaftar minyak asmak di sini: Senarai Pengedar Sah MHAM Seluruh Malaysia Dan Luar Negara

Ingin mengenali Minyak Herba Asmak dengan lebih dekat? Anda boleh tonton: Video Minyak Herba Asmak MHAM Promo 2

Contact Minyak Herba Asmak
Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen, boleh ke link di bawah atau hubungi terus:
Hotline HQ: 019 - 970 8897
Website rasmi syarikat: 
http://mham.com.my/
Website Minyak Herba Asmak: http://penawarasma.com.my
Instagram: mham.sdnbhd [https://www.instagram.com/mham.sdnbhd/]
Fb Page: Penawar Asma Mujarab [https://www.facebook.com/penawarasma/]

2 comments:

  1. yup..kena ada satu minyak herba asmak kat rumah..atau simpan dlm beg bawak ke mana2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. banyak manfaat minyak herba asmak ni. yang ada asma boleh la try minyak ni. sgt membantu korang semua.

      Delete