Siapa Tersingkir Konsert Duo Star 2016 Minggu 1

Peserta Duo Star Astro Tersingkir Konsert Minggu 1 Duo Star 2016

Siapa Peserta Tersingkir Duo Star 2016 Minggu Pertama | Konsert Duo Star 2016 minggu 1 dahpun berlangsung pada 25 Disember 2016. Menyaksikan 8 pasangan Duo Star Malaysia dengan lagu tema Bebas.

Siapa Tersingkir Konsert Duo Star 2016 Minggu 1?

Aweera dan Yasin beserta pasangan duo masing-masing telah diumumkan sebagai peserta bottom 2 untuk Konsert Duo Star 2016 Minggu 1.

Gambar Duo Star 2016

konsert duo star 2016 minggu 1, konsert pertama duo star 2016, senarai lagu konsert minggu 1 duo star astro 2016, gambar duo star astro, duo star malaysia
Jangan lupa saksikan Konsert Duo Star Astro setiap minggu di kaca tv anda

Konsert Duo Star 2016 minggu 1, Yasin dan Ilaa Damiaa telah membawa lagu Dua Insan Bercinta. Manakala, membawa lagu Aweera dan Asfan, mereka memilih lagu Nirmala dan Sakitnya Tuh Di Sini.
   

Peserta Tersingkir Konsert Duo Star 2016 Minggu Pertama

Agak berdebar rasanya mengetahui siapa bakal tersingkir. Sebab aku suka vokal Aweera yang power, Ila Damiaa juga best menyanyi, feel sampai. Kelemahan mereka konsert pertama yang lepas, pasangan Aweera tak nampak keserasian, menyanyi macam battle untuk solo.

Untuk Yasin, memang nampak dia tak reach high note. Lagu tu tak sesuai dengan range vokal dia. Dibandingkan dengan kumpulan Aweera, aku lagi suka kumpulan Aweera sebab nampak kreativiti mereka menggubah lagu tersebut, diberi nafas baru.

Penentuan siapa akan terpilih mara ke konsert seterusnya akan diketahui pada konsert minggu kedua: Konsert Duo Star 2016 Minggu 2. Anda rasa siapa yang bakal tersingkir kelak? Adakah Yasin dan Ila Damiaa, ataupun Aweera dan Asfan tersingkir Konsert Duo Star 2016 minggu 1? Sama-sama kita tunggu persembahan mereka nanti minggu hadapan.

No comments:

Post a Comment