Biodata Ernie Zakri Duo Star Astro 2016

Biodata Profil Ernie Zakri Peserta Duo Star Astro 2016

#ErnieDuoStar
Jom baca biografi dan latar belakang Ernie Zakri Duo Star 2016:
Nama penuh Ernie Zakri Duo Star: Nur Ernie Shahirah Binti Zakri
Tarikh lahir: 23 Jun 1992
Asal: Kuala Lumpur
Pekerjaan: Penyanyi
Genre muzik: Pop
Instagram Ernie Zakri: @erniezakri
Twitter Ernie Zakri: https://twitter.com/erniezakri

Biodata Duo Star 2016 Ernie Zakri

Ernie Zakri merupakan peserta Duo Star Astro yang berduet dengan Syamel sebagai pasangannya. Ernia merupakan bekas peserta program realiti Bintang RTM 2009. Ernie telah dinobatkan juara Bintang RTM tahun 2009. Ernie yang memiliki vokal yang cukup power ini merupakan anak buah kepada penyanyi Malaysia terkenal iaitu Anuar Zain dan Ziana Zain. Hmmm...terbaik la Ernie perform first konsert!

biodata Ernie Zakri peserta Duo Star Astro 2016, biodata Duo Star 2016 Ernie Zakri, profile profil dan latar belakang Ernie Zakri Duo Star Malaysia, gambar Ernie Zakri Duo Star 2016

Gambar Ernie Zakri Duo Star Astro 2016


Tahniah buat Ernie Zakri kerana terpilih sebagai peserta Duo Star Astro tahun 2016 musim pertama. Meriahkan malam Ahad kita dengan menonton persembahan penyanyi terhebat secara berduet: Konsert Duo Star di Astro Ria. Nak tahu siapa lagi yang turut serta dalam pertandingan nyanyian Duo Star Malaysia? Lihat:

Duo Star Asro 2016 musim 1 bakal memperlihatkan peserta berpadu suara dalam mencari keserasian sebagai pasangan duet bagi membuktikan bakat dan kebolehan menyanyi masing-masing. Malah kita juga akan menyaksikan pertembungan sengit penyanyi profesional secara duet.

Sekian.. latar belakang Duo Star Ernie Zakri / biodata Ernie Zakri Duo Star Astro 2016. Nak baca biodata peserta Duo Star yang lain? Lihat sini: SENARAI BIODATA PESERTA DUO STAR 2016

1 comment: