Ads GA Leaderhead

Panduan tingkatkan follower IG & letupkan jualan di Instagram
Bisnes laku keras!! Cara import barang dari China secara online
Suka main internet? Jom jana income LUMAYAN Fiverr melalui online je
Rahsia LULUS subjek MUET dengan cemerlang
Anak sudah lancar membaca sebelum masuk tadika! Praktikkan tips ini buat anak bijak & pintar..
Ikuti tips ini untuk LULUS interview SPA dapat kerja kerajaan
Cara didik anak & bagaimana jadi ibu bapa terbaik & cemerlang!

Konsert Duo Star Astro 2016 Minggu 1

Konsert Duo Star Astro 2016 Minggu 1

Konsert Duo Star 2016 minggu pertama berlangsung pada 25 Disember 2016. 16 peserta Duo Star Malaysia, akan menyanyi secara duet. Menjadikannya 8 pasangan duet, berentap di Konsert Duo Star Astro minggu 1. Jom lihat senarai lagu tugasan peserta Duo Star 2016 minggu pertama.

Senarai Lagu Konsert Minggu 1 Duo Star 2016

Berikut merupakan lagu yang akan dinyanyikan oleh peserta Duo Star Malaysia:
Syamel & Ernie Zakri - I Want To Spent My Lifetome Loving You
Asfan & Aweera - Sakitnya Tuh Di Sini & Nirmala
Awi Rafael & Kaka Azraff - Aku Dan Dirimu
Ila Damiaa & Yasin - Dua Insan Bercinta
Haiza & Epul Drama Band - Romancinta
Ronnie Hussein & Sarah Fazny - Bagaikan Sakti
Harris Baba & Ning Baizura - Hanya Memuji
Firman & Ayai - Makhluk Tuhan Paling seksi


Komen Persembahan Peserta Duo Star Minggu 1

Persembahan terbaik duo star minggu pertama ialah Syamel & Ernie Zakri. Terbaik la gabungan diorang berdua ni. Masing-masing hebat dan power vokalnya. Lagu Yasin tu macam tak sesuai dengan range vokalnya, macam tak sampai yang high note tu. Manakala Aepul pulak, suaranya tak berapa kedengaran sebab mikrofon tu asyik terbabas dari mulut dia. Actually aku amat menyukai persembahan Aweera dan partnernya, penuh bertenaga, suara jelas, cuma mungkin kurang keserasian sebagai kumpulan duo. Hope Aweera tak tersingkir. I minat vokal dia.

Peserta Tersingkir Konsert Duo Star Minggu 1


2 kumpulan duo diumumkan mendapat markah terendah iaitu Asfan & Aweera dan Ila Damiaa & Yasin. Mereka diberi peluang untuk membuat persembahan di konsert duo star minggu ke-2 untuk menentukan siapa yang layak ke pusingan duo star seterusnya. Lagu tugasan untuk mereka ialah Isabella. Hmmm…siapa yang tersingkir nanti, kita tengok sama-sama.

Gambar Duo Star Astro 2016

konsert duo star 2016 minggu 1, konsert pertama duo star 2016, senarai lagu konsert minggu 1 duo star astro 2016, gambar duo star astro, duo star malaysia
8 pasangan duet daripada 16 peserta Duo Star Astro berentap di Konsert Duo Star 2016
Artikel menarik:


Pengacara Duo Star Astro Musim Pertama

Dato’ AC Mizal

Juri Konsert Duo Star 2016 Minggu 1

Dato’ Acis
 Dato’ Hattan
 Adibah Noor

Saksikan Konsert Duo Star Astro setiap minggu
Tarikh Konsert Duo Star 2016 minggu 1: 25 Disember 2016
Hari: Ahad
Jam: 9.00 malam
Saluran: Astro Ria 104 & Astro Ria HD 123
.
↓↓↓Pilihan HOT Pembaca↓↓↓

No comments:

Post a Comment