Ads GA Leaderhead

Kebaya Nyonya Giveaway Contest by Izzlegacy Boutique

kebaya_giveaway_2016
Miliki sepasang baju kebaya nyonya dengan menyertai contest ini. Klik gambar di atas untuk hantar penyertaan.

Nak putih, minumlah Qu Puteh.
Nak badan ramping macam Maria Farida, amalkan Manja Kaseh.
Nak cantik melaram di Hari Raya..haa! Ni yang nak bagitau ni. Cantik giler baju kebaya nyonya di Izzlegacy Boutique. Dari saiz kecil hingga ke saiz besar, no hal la. Semua ada! Jadi jangan risau. Hanya perlu pilih je mana satu baju kebaya nyonya berkenan di hati. Terdapat 1,500 design baju kebaya nyonya pre-order ditawarkan. Pilih..pilih..pilih..

Akak abang makcik pakcik jom pakat beli baju kebaya nyonya. Ye, tahu..abang tak pakai baju baju kebaya nyonya tu, tapi abang boleh hadiahkan buat isteri tercinta. Mesti isteri tersenyum lebar, cantik! Bila dipakai lagi la cantik menawan, anggun mempesonakan! Nanti orang tanya, “Isteri siapa yang cantik tu?”. Ok dah..dah.. senyum abang dah senget sebelah. Jauh sangat abang berangan, jangan lupa meninjau pelbagai design baju kebaya nyonya, pastinya merealisasikan impian abang dan permaisuri hati abang.

Eh baju kebaya nyonya tu bukan untuk orang besar je tau. Budak kecik pun ada. Alahai comelnya bila membayangkan betapa cute budak kecil memperaga baju kebaya nyonya di Aidilfitri. Malah set kelengkapan baju kebaya pun ada dijual sekali. Pilih dan match kan aje dengan baju kebaya kita. Cukup lengkap!

Sesiapa yang tinggal berdekatan, boleh la datang ke Izzlegacy Boutique yang terletak di The Atmosphere Seri Kembangan. Yang jauh pula..internet kan ada. Jom shopping online di http://www.izzlegacy.biz.

TAG:

2 comments: