Ads GA Leaderhead

Bedak Bayi Baby Kiko Wangi

Bedak Bayi Baby Kiko Wangi | Anak korang kat rumah guna bedak bayi jenama apa? Kalau baby Amirah tu, bedak bayi dia sentiasa bertukar-tukar. Sekarang ni, dia guna bedak bayi Baby Kiko, wangi la bedak ni. Kadang-kadang guna bedak bayi Pureen. Takpun bedak bayi Johnson. Best!

bedak bayi yang wangi, bedak bayi pureen, bedak baby, bedak bayi terbaik, bedak bayi yang bagus, bedak bayi yang tidak mengandung talc, bedak bayi untuk muka, bedak bayi untuk wajah berjerawat, bedak bayi Johnson, bedak gatal untuk bayi baru lahir
Gambar bedak Bayi Baby Kiko yang wangi
Diperkaya dengan vitamin E
Baby Kiko barangan buatan Malaysia
Isi kandungan 100 gram
Bedak bayi Baby Kiko yang dah di sterilized, mengandungi vitamin E dan corn starch. Bau bedak ni sangat harum dan wangi, mengekalkan kesegaran bayi sepanjang hari.

Kandungan Bedak Bayi Baby Kiko
Talc, zea mays (corn) starch, fragrance, allantoin, tocopheryl acetate

Tertanya-tanya jugak, bedak bayi yang bagus yang mana satu erk? Bedak bayi terbaik untuk anak kita. Sebab bedak baby ni aku guna mana-mana brand je. Kalau adik aku, dia sapu bedak bayi untuk muka, lembut katanya, bedak bayi untuk wajah berjerawat.

Ada yang menyarankan pilih bedak bayi yang tidak mengandung talc. Masa usia baby Amirah sekitar 0 bulan, timbul ruam-ruam merah di dahi dan pipi dia. Orang panggil ruam susu. Juga dikenali ruam pipi. So, aku pun beli bedak merah (Agnesia) bedak gatal untuk bayi baru lahir.

bedak bayi yang wangi, bedak bayi pureen, bedak baby, bedak bayi terbaik, bedak bayi yang bagus, bedak bayi yang tidak mengandung talc, bedak bayi untuk muka, bedak bayi untuk wajah berjerawat, bedak bayi Johnson, bedak gatal untuk bayi baru lahir
Bedak Baby Kiko untuk bayi

Orang kata bedak merah boleh merawat ruam pipi pada bayi. Cuba je, tu kan petua jugak. Selain tu, aku sapu jugak bedak Baby Kiko kat muka baby Amirah lepas mandi. Wangi je budak kecik tu.

1 comment:

  1. ain datang singgah sini dan follow awak :)

    ReplyDelete