Biodata Azharina Gegar Vaganza 2016

Biodata Profil Azharina Azhar Peserta Gegar Vaganza 2016 Astro
Jom baca biografi dan latar belakang Azharina Gegar Vaganza 3 (GV3):
Nama penuh Azharina: Azharina Azhar
Umur: 31 tahun
Asal: Sabah
Keluarga: Janda; Anak seorang
Pendidikan dan kerjaya: SPM; kini Penerbit Dokumentari
Album: Azharina (2002) Seandainya (2003) Nina (2004)
Lagu hits Azharina: Seandainya, Elergi Sepi, Rawan
Sejarah awal karier Azharina Gegar Vaganza musim ketiga: Merupakan Juara Bintang HMI yang digondol pada 2001 (menewaskan antaranya Misha Omar, Asmidar, Farawahida dan Siti Sarah) telah membuka peluang untuk Azharina bertapak dalam industri; namun tak ramai yang mengetahui bahawa bakat seninya diwarisi daripada datuknya seorang penyanyi lagu asli terkenal di Sabah.

biodata Azharina Azhar peserta gegar vaganza 2016 astro, profile Azharina gv3, biografi Azharina, profil dan latar belakang Azharina Azhar gegar vaganza 3, gambar Azharina Azhar gegar vaganza 2016
Gambar Azharina Gegar Vaganza 2016

Azharina Azhar merupakan peserta Gegar Vaganza musim ketiga. Tahniah Azharina. GV3: Gegar Vaganza 2016 kini kembali!!! Gegar Vaganza merupakan sebuah program realiti Astro yang dibuat khas untuk artis otai menyanyi, yang pernah popular dengan lagu hits mereka suatu ketika dahulu, kini berentap dalam satu pentas yang sama untuk merebut gelaran juara Gegar Vaganza. Bintang kembali menyengat!

Nak tahu siapa lagi yang turut serta dalam pertandingan Gegar Vaganza 2016? Lihat: Senarai 12 peserta Gegar Vaganza musim 3 2016 (GV3). Hebat-hebat peserta Gegar Vaganza 3 tahun ni. Saingan sengit! Tu yang buat teruja nak tengok tuuu..

Sekian.. latar belakang/ biodata Azharina. Nak baca biodata peserta Gegar Vaganza 2016 yang lain? Lihat: SENARAI BIODATA PESERTA GEGAR VAGANZA 2016

No comments:

Post a Comment