Ads GA Leaderhead

Adoi Lamanya Tak Update Entry

Entry terakhir dilihat pada Jun 2015, sunyi sepi tiada entry terbaru keluar. Sekarang November 2015, baru sibuk nak buka blog ni balik dan tengok perkembangan blog. Rupanya banyak yang singgah baca dan datang komen. Tak sangka. Diri sendiri pun terkejut.

Bila ibu super duper busy dengan baby baru, blog pun terabai tak sempat update.
Entry last sekali bulan Jun lepas. Lamanyaaaaa...

Serius, aku ingatkan blog ni kurang pembaca. Rupanya ada yang datang cari info pasal tips hamil or mengandung. Terima kasih sudi memeriahkan blog ni. Insha Allah secara pelan-pelan nak fokus balik blog ni.

Bulan Julai lepas, 12 hari selepas Raya Aidilfitri aku dah pun melahirkan baby comel melalui czer. Baby seberat 3.6kg. Nanti la aku story. Dan kerana itu jugak la blog ni terabai seketika. Hihihi.. Wokeh sekian je, nanti kita sambung balik.

No comments:

Post a Comment