Ads GA Leaderhead

Video Bayi Lucu, Lawak & Kelakar

Video bayi comel lucu, lawak dan kelakar. Nak tengok wajah lucu bayi buat lawak? Jom tonton video bayi lucu, lawak dan kelakar mp4 ni. Video bayi comel buat aksi kelakar. Lucu banget! Bayi usia 7 bulan sudah pandai buat muka jaik apabila disuruh. Maksud muka jaik adalah muka hodoh yang lawak giler.

video bayi lucu, lawak dan kelakar, bayi comel buat muka lucu lawak gila, bayi buat aksi kelakar, video bayi comel buat lawak, bayi raja lawak, gambar bayi buat muka lawak
‘Muka jaik’ baby Amirah buat muka lucu, lawak dan kelakar ku rasa
Pertama kali tengok baby Amirah buat muka lawak, muka masam kelat. Gelak sorang diri. Lepas tu, skil buat muka lucu diperhebatkan lagi. Kalau dulu kengkadang je dapat tengok dia buat muka lawak. Sekarang makin menjadi-jadi. Kelakar sangat tengok.

Cute sangat tengok baby Amirah Alya dah pandai buat muka lucu. Ni baru anak mak! Ker anak bapak! Layankan aje lawak jenaka lucu si Amirah ni. Adakah berjaya membuatkan korang gelak terguling-guling? Mencapai tahap lawak pecah perut? Boleh masuk bayi raja lawak.

Mula-mula ingat nak share video muka lawak baby Amirah kat whatsapp je. Nak hantar kat adik. Tapi masa tu whatsapp bermasalah, tak boleh sent video. Dari situ timbul idea nak create youtube untuk post aksi comel baby Amirah kat situ. Sambil-sambil tu boleh share tips atau panduan lain.

Oh ya, apa yang menyeronokkan post video kat youtube, sebab melalui youtube kita boleh jana pendapatan melalui pengiklanan Google Adsense. So far, sepanjang seminggu lebih dah usia video tu terpamer kat youtube, ia dah menjana 4 sen (USD0.04). Hebat tak? Syoknye. Selamat menonton aksi comel Amirah kat video bawah tu.

1 comment: