Ads GA Leaderhead

Panduan tingkatkan follower IG & letupkan jualan di Instagram
Tahniah! Usaha anda untuk mengandung telah tercapai..dengan mengamalkan tips ini. Selamat menjadi ibu!!
PANDUAN VIDEO SEO: Lebih ramai viewers! Lebih tinggi tontonan! Lumayan beb buat duit $$$ dengan YouTube!!!
Bisnes laku keras!! Cara import barang dari China secara online
Suka main internet? Jom jana income LUMAYAN Fiverr melalui online je
Rahsia LULUS subjek MUET dengan cemerlang
Anak sudah lancar membaca sebelum masuk tadika! Praktikkan tips ini buat anak bijak & pintar..
Ikuti tips ini untuk LULUS interview SPA dapat kerja kerajaan

Apa Yang Saya Bawa Bila Balik Kampung

Apa Yang Saya Bawa Bila Balik Kampung

Nak dekat raya dah oi. Tak sabar nak balik kampung. Sekarang ni saya tengah berkemas-kemas barang untuk di bawa balik ke kampung hari Jumaat ni. Teruja sangat! Jom lihat apa yang saya bawa untuk balik kampung.

Senarai Barang-Barang Balik Kampung

1. Minyak angin Freshcare Aromaterapi
Memandangkan perjalanan kami jauh balik kampung, memakan masa 11 jam, dari Mukah ke Kuching, penting untuk simpan minyak angin ni dalam kereta. Bila rasa pening, rasa mual, rasa kebas anggota badan boleh sapu minyak freshcare ni. Membantu melegakan. Minyak angin ni perlu juga untuk melegakan sakit sendi badan, ye la bila balik kampung macam-macam kerja nak buat. 

2. Bantal kecil travel
Saya akan bawa sekali bantal kecil travel ni bila balik kampung. Selain dapat digunakan dalam kereta, bantal kecil ni boleh digunakan bila di rumah nanti. Boleh share-share dengan orang lain. Sebab kecil je. Mudah di bawa. Ringan.

Jika korang dalam proses mencari bantal kecil travel, haa kat Lazada ada jual. Siap jual 6 set sekali tau. Besar, sederhana, kecil, semua ada. Bantal yang ni: 6 in 1 Cube Travel Luggage Organizer Bag (Dark Blue).

Warna biru. Memang cantik. Boleh letak bantal kecil travel biru ni dalam kereta korang bila-bila korang balik kampung nanti.

3. Bawa headphone
Walaupun ada radio / cd player dalam kereta, namun saya masih bawah headphone sendiri. Sebab? Bila boring dengar lagu dalam player tu, saya boleh on handphone saya sambil dengar headphone ni. Sambil menikmati pemandangan luar kereta yang mengasyikkan. Tak pun sampai tertidur didodoi lagu menerusi headphone.

Korang yang dalam perancangan nak beli headphone. Saya cadangkan beli kat Lazada, yang ni: JBL T450 On-ear headphones (Black)  

Harganya berpatutan, mampu dimiliki. Headphone ni tak perlu cucuk kat telinga, hanya letak kat kepala je, so telinga tak sakit. Sesuai sangat untuk yang bertudung, tak perlu selit-selit celah tudung tu. Main pasang je.

4. Beg troli
Saya suka bawa beg troli bila balik kampung sebab senang nak tolak, sorong je, tak perlu angkat. Jadi tangan pun tak sakit angkat benda-benda berat. Bagi yang teringin memiliki beg troli, saya cadangkan beli yang ni: Delsey Helium Classic 55 cm Cabin Trolley Case - Blue 

Warna biru you. Cantik! Besar pun besar, boleh muatkan banyak barang.

Ini yang ditunggu-tunggu! Lazada sale!!! MARHABAN YA RAMADHAN RIANG RIA SALE menawarkan diskaun sehingga 90%. Bermula 19 Mei sehingga 30 Jun 2017. Rebut peluang shopping murah barang Raya kat Lazada. Selamat mengemas dan packing barang-barang untuk dibawa balik ke kampung.. 

No comments:

Post a Comment