Sinopsis Drama Obsession TV3

Sinopsis Drama Filipina Telenovela Obsession TV3

Obsession Drama TV Review | Telenovela Obsession menggantikan Akin Pa Rin Ang Bukas yang telah tamat sebelum ini. Obsession mengisahkan Bernadette yang telah menjalani pembedahan wajah menukar identiti dirinya menjadi orang lain iaitu Vanessa. Segalanya bermula bila wajah Bernadette hancur teruk selepas dia terjun dari sebuah jambatan.

Sinopsis drama telenovela Filipina Obsession TV3, pelakon dan gambar drama Obsession TV3, Obsession TV3 episod akhir – episod 12
Sinopsis Obsession drama TV3 lakonan Bianca King sebagai Vanessa
Melihat Bernadette dalam kesedihan, Mendoza seorang doktor bedah telah membantu wanita tersebut. Namun, ianya bukan pertolongan ikhlas. Mendoza inginkan Bernadette bertukar menjadi Vanessa, wanita yang pernah menolak cintanya dahulu.

Selepas menjalani rawatan wajah, penampilan Bernadette begitu cantik. Dia bertekad akan membalas dendam terhadap bekas teman lelakinya iaitu James. Suatu ketika dahulu, dia amat menyayangi James. Hingga merubah dirinya menjadi wanita obsess! Obsess pada perhatian James. Rimas dengan keadaan itu, Bernadette telah dihalau keluar dari rumah James. Malahan dihina, dicerca. Hati Bernadette remuk redam, akhirnya mengambil tindakan membunuh diri.

Mendoza yang telah banyak membantunya, memberi keyakinan padanya untuk bangkit semula. Bermula dari saat itu, Bernadette membuat perancangan rapi untuk menjatuhkan James. Berjayakah rancangan Bernadette? Benarkah Bernadette tidak mempunyai perasaan sedikit pun terhadap teman lelakinya itu? Bagaimana dengan Mendoza yang masih merindui keberadaan Vanessa? Saksikan segalanya dalam drama Obsession di kaca tv anda.

Pelakon Drama Obsession TV3

Bianca King sebagai Vanessa Villareal / Bernadette
Neri Naig sebagai Bernadette
Martin Escudero sebagai James Calderon
Marvin Agustin sebagai Ramon Mendoza
Elizabeth Oropesa sebagai Regina Mendoza
Maureen Mauricio sebagai Eliza
Richard Quan sebagai Jaime Calderon
Shiela Marie Rodriguez sebagai Irene Calderon
Kerbie Zamora sebagai Timothy
Franchesca Salcedo sebagai Lucy Calderon

Gambar Drama Obsession TV3 

Sinopsis drama telenovela Filipina Obsession TV3, pelakon dan gambar drama Obsession TV3, Obsession TV3 episod akhir – episod 12
Tonton lakonan Bianca King menerusi drama Obsession di kaca tv anda

Saksikan drama Obsession
Tarikh Obsession disiarkan: Januari 2017
Jumlah episod drama Obsession: 12
Obsession TV3 episod akhir – episod 12
Hari: Isin - Khamis
Jam: 3.00 petang
Saluran: TV3

No comments:

Post a Comment